viernes, 12 de mayo de 2017

REALITAT VIRTUAL CATALANUFA (1)



Autor: Ferrer.
3-9-2004.

Si el llector ha vist la pelicula “La Matriu (The Matrix)” sabra que tracta d’ uns individus que viuen aventures en un mon de realitat virtual... Ells les viuen intensament, quasi com si fora el mon real... Pero no ho es. Es sols una ficcio. Algo aixina passa en els catalanufos, que construixen la seua realitat virtual particular, creada i dissenyada al seu gust i –com en Matrix- acaben pensant que la seua fantasia es corresponen en el mon real. Molts confonen com els agradaria que fora la societat valenciana (segons ells) en com es esta realment. De fet, hi ha alguns casos de negacio de la realitat tan alucinants que deurien ser tractats per psiquiatres o psicolecs. Analisem ara els arguments d’ un tal “Vinaros”, catalanufo habitual dels forums valencianistes, i vejam qué diu.


Sobre el seu propi poble, el catalanufo “Vinaros” ens comenta: “Vinaros està al centro dels Països Catalans, i tant se’n fot dir-se catala o valencià, sols es una paraula”. No content en situar a Vinaros en un païs que no existix, este autentic taliba del catalanofascisme ens continúa ilustrant. Sobre la bandera valenciana ens diu: “Tot el Regne no la va assumir, ya que no arribà mes alla de Valencia ciutat i prou. El Regne de Valencia s’ identifica en la quatribarrada i el blau es un insignificant que te la bandera. Parle a nivell de poble ras. Degut a les confusions en el per què del blau, als valencians ens dona igual el blau o no, pero som fidels a les quatre barres. I no parle per Vinaros nomes”. Caram, nomes li ha faltat acabar en un sonor “ ¡Cataluña, una, grande y libre! ”

O siga, que per a “Vinaros” resulta que el seu poble es troba en el centro dels Païsus Imaginaris, que als vinarossencs els es igual ser valencians o catalans, que la Real Senyera no es la bandera de tota la nacio sino nomes la de la capital i que els valencians ens identifiquem en la bandera de Catalunya. Aixo es lo que es diu realitat virtual. Desgraciadament per ad ell en el mon real Vinaros està en Valencia, els Païsus Imaginaris sols existixen en la ment delirant de quatre gats, els valencians no volem ser catalans ni de broma, la Real Senyera es la bandera de tots els valencians i aixina la sentim, i per si fora poc Valencia capital no te bandera sino escut. Gent aixi que no fa sino negar la realitat en els seus deliris es digna de llastima. Pero d’ ilusio tambe es viu.

No hay comentarios: