viernes, 1 de julio de 2016

LI DIUEN PLA, ENCEFALOGRAMA PLA.



Autor: Ferrer.
14-12-2004.

“L’ any vinent tornare a Castello per a vore cremar les gaiates”. Esta frase mitica que segur passarà als anals de l’ historia la rubricà el sociata Joan Ignaci Encefalograma Pla, candidat a president de la Generalitat. Pla es un clar eixemple d’ eixe dit que reça que quan mes suro es algu mes possibilitats te d’ arribar llunt en la vida. Que algu que aspira a ser el president de tots els valencians ignore que en una de les festes valencianes mes emblematiques com es la Magdalena de Castello les gaiates no es cremen mostra que Pla desconeix la cultura valenciana (normal, sols l’ interessa la catalana) i que te un intelecte comparable al de George W. Bush.

En privat, molts sociates admitixen que si Pla va a un concurs d’ incompetents el desqualifiquen per dopage. No importa lo mal que ho faça el president de la Generalitat Paquito Camps; es prou en que el comparen en Pla per a pareixer el canciller Otto Von Bismarck al seu costat. Si yo fora alcalde, Pla es el tipo de politic que desijaria tindre en l’ oposicio; algu que en el seus erros fera bons els meus. No perdria l’ alcaldia mai!!! Pla està decidit a afonar al PSPC a l’ actuar com el peo servil del seu amo Pasqual Maragall. Que si Eurorregio, que si ni una gota d’ aigua als valencians, que Valencia no es nacio pero Catalunya sí... I Pla que diu amen a tot.

A voltes sospite que Joan Ignaci Encefalograma Pla (com li diuen molts ara) es un infiltrat del PP per a afonar el socialisme. Cada volta que obri la boca el seu partit pert vots. De fet, si Pla tinguera un programa diari al Canal Nueve en un horari de maxima audiencia a on explicara sos punts de vista al poble, el PSPC ni entraria en les Corts.
Quan veig als sociates d’ atres llocs senc enveja. Els sociates catalans defenen lo de Catalunya, els sociates aragonesos lo d’ Arago, els manchecs lo de la Mancha... ¿Quin pecat hem comes els valencians per a haver de patir a uns sociates que defenen qualsevol cosa de vinga fora abans que defendre lo de dins de casa?

No hay comentarios: