viernes, 20 de marzo de 2015

ESGLESIA CATOLICA: CORRUPCIO, HIPOCRESIA I ARA TAMBE CATALANOFASCISME.




Autor: Ferrer.
22-10-2004.

L’ Esglesia Catolica demana diners per als pobres i despres ho invertix en Gescartera. Recomana abstinencia sexual als jovens perque les relacions prematrimonials son pecat pero despres li dona suport a un govern valencià -el del Partido Popular- que fica programes com Tombola que promouen la prostitucio. Clama contra el colectiu homosexual pero encobrix els bruts casos de pederastia dels sacerdots catolics d’ Estats Units.

Publíca un document de doscentes fulles a favor de la familia tradicional i l’ indisolubilitat del matrimoni i despres casa al Princip Felip en la divorciada Letizia Ortiz. I l’ alta jerarquia catolica dona el vist i plau a l’ unio. I concedir una nulitat matrimonial previ pagament em sona a aquelles bules papals de fa segles per les quals si pagaves uns diners podies pecar tranquilament i menjar carn en el Divendres Sant perque no passava res.

No pot ser que l’ Esglesia Catolica passege baix palc a un assassi com Francisco Franco durant quaranta anys i no demane perdo, i que despres alardeje de ser la gran defensora del dret a la vida. No pot ser que parle dels debils i despres forje aliances en dictadors fascistes, empresaris supercorruptes i militars pretorians. Hui mes que mai es la Catolica una esglesia que apesta a corrupcio, a fariseisme, a hipocresia, a anticristianisme, etc.

Que no s’ estranyen si despres veuen que la societat valenciana passa cada dia mes de la doctrina catolica (si ni tan sols l’ Esglesia la complix!). O si els jovens son cada volta mes ateus, mes laics. O si els temples estan buits entre semana i tan sols els dumenges es plenen... de gent anciana. O si les vocacions son cada volta menys. O si les X en la casella de l’ Esglesia –que ens recorden marcar- descedixen paulatinament any rere any.

Sí, l’ Esglesia fa ya mes de mil anys que s’ apartà de la senda de Jesus de Nazareth. Quan ha hagut algun Papa que ha pretes una esglesia humil i pobra d’ acort a lo que predicava Crist, com fon el cas de Joan Pau I, ha mort al cap d’ un mes. Hui que els catolics apelen a l’ unitat de tot el cristianisme es fa mes pales que mai que l’ escisio protestant iniciada per Marti Luter es lo que mes s’ acosta al cristianisme pur i primigineu de Crist.

Ara, l’ Esglesia Catolica de Valencia, en lloc de oferir el seu suport al valencianisme, que es un moviment que mai renegà de catolic, decidix que una volta mes cal estar del costat del poder i recolzar al catalanofascisme... Encara que este siga ateu, anticlerical i es mofe de Deu. Pero que ningu confonga el mensage de Crist en els mensagers corruptes i plens d’ imperfeccions! Aparteu-vos de l’ Esglesia si voleu, pero no vos allunteu mai de Deu!

No hay comentarios: