viernes, 20 de marzo de 2015

ES HORA D'EIXIR AL CARRER.


MANUEL ZARZO

Quan em disposava a escriure est articul, que mes o manco ya tenia ideat, la meua intencio no era atra que la de valorar positivament, i sense que servira de precedent, que el senyor preseident de I'Excelentissima Diputacio de Valencia, Ferran Gíner, s'havera armat de valentia i revestit de sentit comu, i fent gala d`un valencianisme, mes o manco encertat, i sobretot d'un civisme excels, evitara que el pancatalanisme disponguera d'un edifici public, com ho es la plaça de bous, per a celebrar els seus vergonyosos actes de despersonalisacio, que son una clara agressio a la llegitímitat democratica d'un poble que ha escollit lliurement allo que vol ser.
Pero clar, ¿qui pot creure que hui per hui en el PP quede un sol reducte de valencianisme?
Finalment, una volta mes, han claudicat davant la por, sí, la por, que els ha provocat les amenaces de I'insignificant Eliseu Climent, ¡que tristl.
Una institucio publica com la Generalitat, recolzada per la gran i absoluta majoria del Poble Valenciá, s'ha acovardit davant quatre exacerbats, inclus quan sabia que les valencianes i els valencians estavem ab les institucions si éstes estaven dispostes a mantindre la nostra dignitat a l'altura que li pertoca.
¿A on ha estat la valentía senyors? En cap lloc. Si davant d`ACPV s'acovardixen, incapaços de fer valdre els seus arguments, ¿ qué faran quan hagen de negociar la composicio de l'AVL? ¿Faran lo mateix? i ¡Quina poca vergonya!!
Han preferit agenollar-se davant el fasciste de Climent abans que servir al poble que els ha triat per a que el defenga. Han preferit que un ganado de neofascistes imperialistes produixquen destroces i desfetes en el mobiliari public abans que posar-lo a bon recaude. Han preferit donar una sensacio de debilitat, molt clara per cert, abans que aplicar la llei com Déu mana.
No, no cs tractava de prohibir els actes pancatalatústes, aixo Do es democratic. Lo que s'liavia de fer era evitar que un edifici public servira com a escenari d'un espectacul bochornos de deshonrra cap a la Nacio Valenciana, cap al Regne de Valencia.
Ells, els peperos, han parlat molt, pero tot s'ha quedat com sempre en paraules inutils i que sols valen per a tapar la seua covardia i cara dura.
Ni Zaplana, ni Giner, ni cap atre. Son tots iguals, uns covarts. Ni poder valenciá, ni valencianisme, ni res, es tot una pura i autentica farsa.
Es hora, de nou, de tomar a eixir al carrer, com el 13 4 del 97, eixa fecha que tant recordem pero de la que no podem viure etemament, hem de repetir-ho i si cap en mes forga perque sabem que podem, sí podem. Pero tost junts, absolutament tots, deixant a banda les nostres díferencies ya d'una per totes. Eixir al carrer per a dir-Ii al PP que nos lleve d'una per totes el pancatalanísme de l'administracio, de l'educacio etc ... Per una vegada fem algo a dretes. Asfixiem al PP, no li donem treva perque estem pijor que quan Lerma cainpejava pel Regne i quí diga que no es que esta cec, tal volta pels diners provinents del PP que han incrementat molts conters corrents estos dos ultims anys.

Ixcam al carrer en una nova macromanifestacio, i no posem excuses perque tal volta dema ho tingam tot perdut, el valencianisme no pot acceptar excuses, aixo no son arguments. Podem conseguir-ho, nomes en la nostra voluntat, com conseguirem guanyar la batalla per I'Estatut, eixim al carrer i que la rabia del Poble Valenciá per les constants humillacions a les

No hay comentarios: