jueves, 27 de febrero de 2014

DEU RAONS PER A VOTAR NO A LA CONSTITUCIO EUROCATALANUFA.


Ferrer.
28-12-2004.

1) Si eres valencià vota NO. Perque la Constitucio Europea no admet el Valencià com idioma de treball. I despres de que els nacionalistes catalans junt en els sociates hagen humillat l’ Idioma Valencià, sols cal votar no.

2) Si eres espanyol vota NO. Perque la Constitucio Europea resta influencia a Espanya. En el Tractat de Niza, l’ Estat contava en prou mes poder, per lo que podia defendre millor els seus interessos. Ara, no hi ha res d’ aixo.

3) Si eres europeiste vota NO. Perque la Constitucio Europea otorga un poder excesiu a Alemanya i a França. Es tracta de participar tots no de que quan dos estats donen les ordes als demes mos toque obeir-les sense mes...

4) Si eres nacionaliste vota NO. Perque la Constitucio Europea no reconeix l’ existencia de les nacions sense estat (com Valencia) ni la plurinacionalitat dels estats europeus. Enaltix als estats pero a les nacions i pobles no.

5) Si eres cristia vota NO. Perque la Constitucio Europea es anticristiana i nega les arraïls cristianes d’ Europa. No reconeix –ni tan sols simbolicament- els vinculs entre Europa i el cristianisme ni fa una mencio expresa a Deu.

6) Si eres democrata vota NO. Perque la Constitucio Europea proclama un sistema caciquil i dictatorial on els ciutadans no poden elegir al president de tots els europeus. Es consolidarà una dictadura. No mereix un atre nom.

7) Si eres de dretes vota NO. Perque la Constitucio Europea consagra un Parlament d’ opereta, una institucio de parasits sense cap poder real, una elit de burrocrates que chuplen del nostres impostos i no aprofiten per a res.

8) Si eres d’ esquerres vota NO. Perque la Constitucio Europea se centra en el repartiment del poder, dixa en un segon plano als ciutadans pero otorga la preeminencia de la construccio europea als interessos economics, etc.

9) Si eres inteligent vota NO. Perque la Constitucio Europea es un insult a l’ inteligencia ya que votarém una Carta Magna que els politics ni s’ han esforçat en donar-la a coneixer llevat d’ en programes de la televisio fem.

10) Si eres inconformiste vota NO. Perque la Constitucio Europea es insuficient a mes d’ un empastre. Si ara els ciutadans la tombem els politics s’ esforçaran en oferir-nos una atra Constitucio molt millor, una com mos cal.

No hay comentarios: