martes, 12 de noviembre de 2013

¿PER A QUAN L’ ANIQUILAMENT DEFINITIU DEL TELEFEM?




Autor: Ferrer.
12-11-2004.

Recorde que abans els chiquets quan arribaven del colege a les cinc de la vesprada i posaven la tele podien vore dibuixos animats i programes intantils com Barri Sesam o Les Tortugues Ninja. Ara quan arriben a casa veuen una entrevista on una bagassa diu que ha segut l’ amant secreta d’ un bouer i dona tot tipo de detalls de si en el llit es o no tan bo clavant l’ estoc com en la plaça de bous. Recorde tambe que abans feyen cine erotic a partir de la mijanit per al public adult. Ara, a partir de la mijanit fan programes aptes per a ser vists per tot lo mon.

Un dels problemes mes espantosos que patix Valencia es el telefem. Precissament perque s’ inventà aci. Tombola, el programa deca del telefem que promociona la prostitucio, es la principal aportacio al panorama metiatic valencià del Partido Popular, que asegura defendre la moral cristiana. La tele es ara monotematica: banyes i putetes. I prou. En tots els canals, a totes hores, mati, vesprada i nit sols hi ha una cosa: el fulaneig. Es aberrant parlar d’ amants, infidelitats i felacions en horari infantil. La putrefaccio ya ens inunda per tots els llocs.

Com que els valencians no podem vore ni un sol programa decent i els nostres fills son educats en valors com la vagancia, la mentira i la prostitucio, cal una urgent desinsectisacio i desratisacio d’ eixe prostibul que es la tele. Es el deure de l’ administracio erradicar el telefem de televisions publiques en tots els horaris. I als canals privats si volen posar programes inmorals o violents que siga en horari adult. Com els canals fan cas omis de l’ autorregulacio i codics deontologics, l’ administracio deu prohibir i aniquilar el telefem per la força. Per a ya!

La televisio –en especial la valenciana- es hui mes que mai un abocador a on van parar totes les deixalles. Cal crear la figura del Defensor de l’ Espectador i l’ Oient del Poble Valencià. Dit defensor actuaria com un grup de pressio, en poders eixecutius, per a orientar als mijos de comunicacio i fer que estos deprenguen a autorregular-se a partir d’ un codi etic minim comu a tots. D’ una atra banda, deurien prohibir-se els repetidors i totes les emissions dels canals catalans TV3 i Canal 33 al nostre païs. El colonialisme catalanufo tambe es fem

1 comentario:

Anónimo dijo...

Estaria molt be poder compartir les entrades que fas al blog, pero no deixes :(