jueves, 29 de agosto de 2013

ANTOLOGIA DE LA BURRERA, L’ANALFABETISME I ATRES CATALANOANIMALADES.





Autor: Ferrer.
21-12-2004.

Lo del forums d’ internet (valencianistes i catalanufos) no te nom. Es impressionant. Alli venen en pla kult molts catalanufos que per a justificar una imaginaria unitat llingüistica i nacional entre valencians i catalans mos aporten arguments cientifics dignes de ser inmortalisats en una antologia de l’ analfabetisme. Aixina es que d’ ara en avant, si Deu vol –i l’ editor tambe- publicare periodicament les millors barbaritats. Anim, a vore qui de tots els catalanufos amolla l’ animalada mes gran, que a final d’ any li regalarém les orelles de ruc d’ or!

1) Es evident que el “Principat de Catalunya” no ha existit mai de la vida. A la pregunta de com podia Catalunya ser un principat sense haver tengut cap princip mai, un catalanofasciste va respondre en el Forum d’ El Palleter que “principat” venia de “principal”, es dir que el comtat de Barcelona era el comtat principal (aço es, el mes destacat) de tots els comtats precatalans i que aixo li convertia en “Principat”. Aço es com dir que Alcala de Chivert es un poble “real” (es dir, no es fictici) i que per tant al ser “real” aixo el convertix en Regne.

2) Els catalanofascistes argumenten: “Totes les universitats del mon diuen que el Valencià i el catala son la mateixa llengua”. I quan els demanes els documents a on totes les universitats afirmen tal cosa, la merda els cau pel camal perque tals proves no existixen ni existiran. Una universitat es per definicio un forum obert de debat on un professor pot defendre blanc i un atre negre. Si les universitats apostaren per una sola teoria i no acceptaren la discussio i el debat, dixarien de ser universitats per convertir-se en dictadures intelectuals, es clar.

3) La penya Bon Rollo i el panflet Vilaweb s’ han tret de la chistera una lliga de futbol imaginaria: la dels Països Catalans. Aci es computen els resultats dels clubs valencians, balears i catalans quan s’ enfronten entre sí en la Lliga Espanyola. Aixina en la temporada 2002-2003 “el Valencia guanyà la lliga dels Païsus i l’ aficio valencianista es llançà al carrer per a celebrar-lo” (!!!) mentres que en la 2003-2004 el Barça quedà campeo de la lliga dels Païsus (a pesar del doblet conquistat pel Valencia en la vida real). Qui no es consola es perque no vol.

Continuarà...?

No hay comentarios: