jueves, 27 de septiembre de 2012

ELS MILLONS DE CATALUNYA PER ALS CATALANISTES VALENCIANS



Autor: Valencia d'Elig

Eliseu Climent i els Repetidors de la TV3 en Valencia es fiquen fins al cul de €€€

Vos envie escanejat un recent i molt interesant reportage de la Revista Epoca (nº 1079, 9-15 diciembre 2005, pagines 24-29) sobre les subvencions que dona la Generalitat Catalana (el tripartit) a totes les entitats catalanistes, entre elles als pancatalanistes en Valencia.

Interessantissim la pagina en les que ixen totes les entitats i les cantitats. Voreu les millonaries subvencions (21 millons de ptes nomes per a enguany) a Accio Cultural del Pais Valencià (ACPV) www.acpv.net per als seus Casals Jaume I que asolen de propaganda catalana tota Valencia, Arago, etc. Tambe voreu ahi com els donen bons dinerets a la revista "El Temps" per a poder mantindre-la, ya que en Valencia no la compra ni Deu, en perdo. O com a la curiosissima Fundacio Francesc Eiximenis li donen enguany 10 millons de les antigues pesetes per a continuar expandint la senyal de la TV3-TVC en tota Valencia. Tot molt altruiste.

La paraeta de Pere Fuset (BLOC) al descobert

Pero el reportage nos fa revelacio molt interesant, la "Associacio Civica Tirant lo Blanc" www.tirant.org 100% afi al BLOC, que opera en teoria en l´Universitat de Valencia, reb enguany una fotraca d´euros (casi 4 millons de ptes) per a en teoria promocionar l´etiquetat en catala en Valencia, segons diu la subvencio. Pero resulta que l´Associacio Tirant lo Blanc està liderada per Pere Fuset, a la seua volta propietari del portal Valencianisme.com www.valencianisme.com i Diari Parlem www.diariparlem.com i atres "iniciatives" d´igual ideari catalaniste. ¿Un sucos "pagament" al Sr. Fuset del BLOC pels servicis prestats? ¿O es per a pagar-li el gastos dels seu entramat de portals i campanyes pancatalanistes en Valencia?.

Pere Fuset tambe es un destacat lider de les Joventuts del BLOC (BNV). L´Associacio Tirant lo Blanc es presenta a si mateixa com de "tercera via" o "catalanisme light". Despres se les donen de moderats i de que ya no son catalanistes...son valencianistes...pero els millons de Catalunya si que els agraden i estan ben contents fent de servils esclaus. Aixina nos va...

El reportage te una visio prou conservadora i una visio des de Madrit, algo centralista, que agradara mes a uns que a uns atres, pero no deixa de ser en moltes coses, com la llista de subvencions, molt interessant.

No hay comentarios: