domingo, 19 de agosto de 2012

GORA ETA, ETA VINE I MATAL'S





Autor: Ferrer.
Extraído de Internet
26-4-2004.

S’ imaginen una manifestacio de ciutadans francesos en la Castellana clamant per l’ anexio d’ Espanya a mans de França? S’ imaginen que els marroquins es manifestaren en Ceuta i Melilla al crit de “Puta Espanya! Ceuta i Melilla marroquines!”? No, veritat? Una concentracio aixi mai sería tolerada per les autoritats espanyoles. Pero en Valencia tot cobra un matis diferent. Aixi es que cada 25 d’ Abril cal aguantar que vinguen a insultar-nos a la nostra propia casa uns catalanofascistes malparits que diuen que la Llengua Valenciana no existix, que Valencia es una provincia de Catalunya, que catalans i valencians com germans pero l’ aigua de l’ Ebre es pert a la mar abans que cedir-nos una gota, que cremen les nostres Senyeres i que clamen que som catalans del Sur.

Lo mes fort es que conten en el recolzament de l’ esquerra (anti)valenciana (han asistit Josep Ignaci Pastor (PSPC), Gloria Marcos (EUPC), Enric Morera (BNC), Joan Francesc Peris (Esquerra Verda), Toni Cucarella (ERPC), Toni Roderic (Els Verts), Josep Guia (PSAN) i Victor Baeta (Esquerra Catalana)), i en el silenci complice i cobart de la Generalitat, el PP i UV. Pero la gran estrela fon Carod-Rovira (ERC), el mateix que ha fet de Catalunya un protectorat d’ ETA i que li importa un pet si els etarres assassinen a qualsevol dels tararots valencians que li feyen el joc ad ell i els seus Païsus Imaginaris. Tot ben organisat per Eliseu Climent (ACPC), catalanufo que presumix d’ antisistema pero que viu de subvencions i de parar la ma.

Per sort, a la manifestacio nomes participen quatre gats que caben tots en un taxi i sobra puesto. Sols 3.000 assistents segons la policia. I d’ eixos, tres quartes parts han vengut en autobusos fletats des de Catalunya. Pero no es tracta de ser pocs o molts. ¿Per qué hem d’ aguantar la cremada de Senyeres Valencianes, els cantics de “blavero bo, el blavero mort”, la destrossa de mobiliari urba, les pintades i els tipics brams de “Gora ETA, ETA vine i matal’s!”? Els tribunals han demostrat que els pancatalanufos son els tontos utils que donen suport logistic a ETA en Valencia. No entenc com si la lluita contra el terrorisme es la prioritat numero 1 de la nacio, es consentix manifestacions com esta.
Alli havia mes filoterroristes i colaboradors d’ ETA per m2 que mai.

No hay comentarios: