jueves, 11 de marzo de 2010

¡RAXEN MENTIX DESCARADAMENT!


Autor: Manuel Latorre i Castillo


Despres de llegir en la prensa valenciana que “ACPV acusa al GAV de ser responsable de la violencia que patix el PV”, la veritat es que me quedí igual. Ya estan els acolits d'Eliseu Climent montant la seua campanyeta d'estiu, pensì. Quan vaig vore que açò obedia a la presentacio d'un pompos informe ( “Informe RAXEN sobre Racismo, Xenofobia, Islamofobia, Antisemitismo, Neofascismo, Homofobia i otras manifestaciones de Intolerancia a traves de los hechos”), me vaig preocupar un poquet mes. Pero una volta llegit el famos informe, no sabia si deixar-lo estar com la tonteria que es, o dir-les als de la “Plataforma Popular contra l'Impunitat”, que l'havian encarregat, lo que pense d'ells i dels descervellats que han fet tamany despropossit.

Son tantes i tan grosses les mentires i les manipulacions que n'han ahí dins en lo concernent al valencianisem en general i al GAV en particular, que finalment m'he decidit a ficar-me, tambe, en este lio. Centrant-mos a soles en la part que l'informe dedica a Valencia, (encara que el nivell d'animalades esta per un estil a lo llarc de tota la geografia espanyola ) i concretament en aixo de que “el GAV es el principal responsable de todas las acciones de intolerancia, xenofobia i racismo en el PV” (aixina ho va dir el cordinador de ACPV, Toni Isbert en la presentacio de RAXEN, i se queda tan ample). Anem a vore Tonin. ¿Tu eres tonto ho t'ho fas?. ¿Tens la mes minima idea de lo que signifiquen eixes greus acusacions que mos has fet?. ¿Segons tu, el defendre i difondre la Llengua, la Cultura i la Personalitat Valenciana son “actes d'intolerancia, xenofova i racisme?. ¿Que tindriem que fer els roïns chics del GAV per a que no te clavares en mosatros?. ¿Ser com tu?. ¿Un renegat, venut, mentiros compulsiu, que viu achocat a la mamelleta d'Eliseu esperant l'almoina que els enemics del nostre poble li donen?. Puix no gracies preferim continuar seguint sent el coco del catalanisme i apareixer en ridiculs “desinformes” any darrere d'any, abans que semblar-nos ni de llunt a gentola com tu.

Per supost no fan cap referencia als atacs perpetrats pel catalanisme radical (ni ací, ni en Catalunya). ¿Les barbaritats que en els ultims temps han protagonisat Maulets, Anti-Sistemes, Ocupes i Reds Skins, i que tots hem pogut vore per Tv i Internet?. Se convertixen per art de magia catalanera en “actos derivados de la violencia en el futbol”. Cap mencio als atacs patits en les seus de CV o del GAV. ¿Els crits a favor de ETA i Terra Lliure en les manifestacions catalanistes?. Mai han existit per als de RAXEN. Res se diu de les quantioses destrosses en el mobiliari urba que seguixen a totes les manifestacions convocades pels cadells d'Eliseu Climent. I fins i tot ¿s' obliden? de les greus amenaces contra mi mateixa, com a President del GAV, en pagines ueb catalanistes ( n'havia uno que me volia “volar en Amonal que tenia en sa casa”).

D'entre les ridicules e inconsistents acusacions abocades contra el GAV: El fet de que estigueren presents en la Fira Jovenil d'Expo-Jove (pag 88). Dona lo mateix que no se donara cap incident en 15 dies de fira o que el Cap de Seguritat mos felicitara pel nostre comportament davant les multiples provocacions catalanistes rebudes en el nostre estant. O que “el 9 d'Octubre el GAV va desfilar junt a España2000, Alianza Nacional, Coalicio Valenciana i les autoritats publiques” (pag.86). Lo que no diuen es que tambe estaven les Ames de Casa, El Gremi de la Seda, Lo Rat Penat, La Fallera Major, un amic meu del Cabanyal.....Sense comentaris. No deixa de ser significatiu el fet de que el GAV mai ha estat processat per cap de tots els actes que estos allumenats mos atribuïxen tan alegrement. Perque dona la casualitat de que en l'unic que si que estigueren imputats membres de les JJGAV (el de Correllengues de Gandia), ha segut sobreseiit per la juge. Clar que estos democrates no han considerat necessari citar-lo en el seu maravellos “desinforme”.

Pero a on el cacao mental dels redactors de l'informe arriba a quotes dificils de superar es quan acusen al PP de “dar cobertura ideologica a las acciones del GAV”. ¿Pero en que quedem?. ¿Som uns radicals, intolerants i xenofovos per defendre l'Idioma Valencia? ¿O son amics del partit responsable de la creacio de la AVL i principal culpable, per tant, de la catalanisacio en el nostre Regne?.

!Quina manera de fer el ridicul!. Es lo que passa quan l'unic que n'ha darrere de tot aço es l'odi i l'intolerancia (esta si que demostrada de sobra) que el catalanisme professa cap a tot lo valencia. I en especial cap al Grup d'Accio Valencianista per representar tot allò que ells mes rebugen: L'autentic espirit del valencianisme sense fissures ni concessions. Si voleu montar-vos el canyaret rollo ONG per tal de vore si els acomplexats del PSOE o del PP vos donen alguna subvencio que afegir a les que arriben directament via Barcelona. Puix molt be, allà vosatres i les vostres consciencies (si es que encara ne teniu, que ho dubte). Pero atra volta aneu espai en qui vos claveu perque ya estem mes que farts de que vinguen els quatre catalanistes sense vergonya de tanda a clavar-se en mosatrso i a insultar-mos en nostra casa.

No hay comentarios: